Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Fru Larsens Dyrehandel​
Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed
CVR. Nr.: 39 37 47 06​
Adresse: Svendborgvej 27, 5853 Ørbæk
E-mailadresse: lukkelarsen@gmail.com​
Telefonnummer: +45 25 37 56 05
Etablerings år: 2018

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort:​
Dankort, Visa, MasterCard. Mobilepay

Beløbet trækkes først på din konto, når varen afsendes.

Bankoverførsel: Handelsbanken 5960 – 8095986
Dette sker ved aftale og bemærk at du ikke er dækket af indsigelsesordningen ved denne betalingsform.

Levering

1-5 dages levering. Vi anvender DAO og GLS.​
Priser varierer efter vægt og opdateres efter vægten i kurven. Den aktuelle pris kan ses i kurven.

DAO Pakkeshop: Fra 38,00 DKK​
DAO Hjemmelevering: Fra 40,75 DKK​
GLS – Omdeling til erhverv: Fra 48,75 DKK​
GLS – Omdeling til privat:Fra 66,25 DKK​
GLS – Til PakkeShop: Fra 42,50 DKK​
Gratis afhentning på Svendborgvej 27, 5853 Ørbæk

Særlige vilkår​

Ved store specielordrer kan der opkræves et forskud, dette er kun gældende i forhold til B2B kunder.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret forbrugere)

Ingen fortrydelsesret ved Specialtryk- dvs. levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.​

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.​
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; har modtaget din vare får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til lukkelarsen@gmail.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde,
den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af​ varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører​ en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:​
Svendborgvej 27, 5853 Ørbæk. Kun mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker
sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ingen fortrydelsesret ved B2B handel (erhvervskøb)

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.frularsensdyrehandel.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret som​ forbruger. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:​
Svendborgvej 27, 5853 Ørbæk

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.​
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationsret I B2B (erhvervskøb)

Vi tilbyder 6 måneders reklamationsret til vores erhvervskunder.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fru Larsens Dyrehandel og
opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og medarbejder hos Fru Larsens Dyrehandel har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Frularsensdyrehandel.dk er Lykke Iversen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Frularsensdyrehandel.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer​ ingen personfølsomme oplysninger.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores
vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Fru Larsens Dyrehandel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fru Larsens dyrehandel via e-mail lukkelarsen@gmail.com.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Frularsensdyrehandel.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning​
Nævnenes Hus​
Toldboden 2​
8800 Viborg​
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21-11-2018

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres
gældende)

Til:​
Fru Larsens Dyrehandel​
Svendborgvej 27, 5853 Ørbæk​
E-Mail: lukkelarsen@gmail.com​
Tlf.: +45 25 37 56 05

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med​ min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______ Modtaget den: _________
Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift: _________________ Dato:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Rul til toppen